Lab Solusi Global

Konferensi Virtual

Sampeyan diundang menyang kesempatan pendidikan sing penting - ngembangake solusi nyata kanggo masalah paling kritis ing donya minangka peserta ing Lab Solusi Global taunan kaping 18 - 12-25 Juni 2022.

Ninggalake Perang Dunia II

Kursus Online

Kursus online World BEYOND War iki (Juni 20-Juli 31, 2022) ngupaya ngilangi mitos babagan WWII sing dibutuhake, bisa ditrapake, lan migunani, kanggo mbantu nguatake argumentasi kanggo pindhah menyang jagad sing ngluwihi perang.

$ 100

ambalan

Dina Hiroshima

Global

Dina Hiroshima diamati saben taun tanggal 6 Agustus nalika mengeti bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ing taun 1945. 

ambalan

Dina Nagasaki

Global

Dina Nagasaki dianakake saben taun tanggal 9 Agustus nalika mengeti bom atom Nagasaki ing taun 1945.

ambalan

Dina Pemuda Internasional

Global

Dina Pemuda Internasional dielingake saben taun tanggal 12 Agustus, nggawa masalah pemuda ing komunitas internasional lan ngrayakake potensial para pemuda minangka mitra ing masarakat global saiki.

ambalan

Dina Non-Kekerasan Internasional

Global

Dina Non-Kekerasan Internasional dianakake tanggal 2 Oktober, ulang taune Mahatma Gandhi, pimpinan gerakan kamardikan India lan pelopor filsafat lan strategi non-kekerasan.

ambalan

Dina Guru Sedunia

Global

Diselenggarakake saben taun tanggal 5 Oktober wiwit taun 1994, Dina Guru Sedunia ngelingake ulang taun adopsi Rekomendasi ILO / UNESCO 1966 babagan Status Guru. Rekomendasi iki nemtokake pathokan babagan hak lan tanggung jawab guru lan standar kanggo persiyapan awal lan pendhidhikan, rekrutmen, lapangan kerja, lan kahanan piwulang lan sinau.

ambalan

Dina Internasional bocah wadon

Global

Wiwit taun 2012, 11 Oktober ditandhani minangka Dina Internasional Wanita. Dina iki kanggo nyorot lan ngatasi kabutuhane lan tantangan sing diadhepi para bocah wadon, nalika ningkatake pemberdayaan bocah-bocah wadon lan pemenuhan hak asasi manungsa.

ambalan

Dina Anak Sedunia

Global

Dina Anak Sedunia pisanan ditetepake ing taun 1954 minangka Hari Anak Universal lan dirayakake ing tanggal 20 November saben taun kanggo ningkatake kebersamaan internasional, kesadaran ing antarane bocah-bocah ing saindenging jagad, lan ningkatake kesejahteraan bocah-bocah.

ambalan

Dina Pendidikan Internasional

Global

Pendhidhikan minangka hak asasi manungsa, hak umum lan tanggung jawab umum. Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa ngumumake 24 Januari minangka Dina Pendidikan Internasional, kanggo ngrayakake peran pendhidhikan kanggo perdamaian lan pembangunan.

ambalan

Dina Warga Wanita Internasional

Global

Dina Wanita Internasional dirayakake ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad saben taun ing tanggal 8 Maret. Iki minangka dina nalika wanita diakoni amarga prestasine tanpa preduli saka perpecahan, apa nasional, etnis, linguistik, budaya, ekonomi utawa politik.