Perang lan Lingkungan (Kursus Online)

Webinar / Acara Virtual

Kanthi riset babagan perdamaian lan keamanan ekologis, kursus online iki dening World BEYOND War fokus ing hubungan antarane rong ancaman eksistensial: perang lan bencana lingkungan. (17 Januari - 27 Februari 2022)

$ 100
ambalan

Sekolah Empati Komunitas Gratis

Webinar / Acara Virtual

FuelEd Schools ndawakake undhangan kanggo gabung karo latihan Empathy School gratis! Program virtual 5.5 jam (kalebu istirahat lan 30 menit kanggo nedha awan) bakal dipimpin dening pelatih anyar sing apik banget. Mangga gabung karo kita tanggal 15, 16, 21, 22, utawa 23 Januari saka 10am nganti 3:30pm CT!

free
ambalan

Dina Pendidikan Internasional

Global

Pendhidhikan minangka hak asasi manungsa, hak umum lan tanggung jawab umum. Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa ngumumake 24 Januari minangka Dina Pendidikan Internasional, kanggo ngrayakake peran pendhidhikan kanggo perdamaian lan pembangunan.

ambalan

Mbangun Budaya Reparasi (kursus online)

Kursus Online

Program utama The Truth Telling Project, Grassroots Reparations Campaign, ngajak sampeyan ndhaptar kelompok 5th Building a Culture of Reparations, kursus online sing diwiwiti tanggal 30 Januari.

$ 300
ambalan

Dina Kehakiman Sosial Dunia

Global

Ing tanggal 26 November 2007, Majelis Umum ngumumake, wiwit sesi kaping sawidak katelu Majelis Umum, 20 Februari bakal dirayakake saben taun minangka Hari Kehakiman Sosial Sedunia.

Keberanian Eling: Retret Pria

Mercy Center Auburn 535 Sacramento Street, Auburn, CA

Retret khusus iki, 4-6 Maret 2022, nylidiki apa tegese kanthi eling lan emosional wani ing dalan hubungane karo awake dhewe lan wong liya.

$ 280
ambalan

Hari bumi

Global

Saben taun tanggal 22 April, Dina Bumi mengeti ulang tahune gerakan lingkungan modern ing taun 1970.

Lab Solusi Global

Konferensi Virtual

Sampeyan diundang menyang kesempatan pendidikan sing penting - ngembangake solusi nyata kanggo masalah paling kritis ing donya minangka peserta ing Lab Solusi Global taunan kaping 18 - 12-25 Juni 2022.

ambalan

Dina Internasional kanggo Ngilangi Kekerasan Seksual ing Konflik

Global

PBB ngumumake tanggal 19 Juni saben taun minangka Dina Internasional kanggo Ngilangi Kekerasan Seksual ing Konflik, kanggo ningkatake kesadharan yen kudu mungkasi kekerasan seksual sing gegandhengan karo konflik, kanggo ngurmati para korban lan korban kekerasan seksual ing sekitar wilayah kasebut. jagad iki, lan kanggo menehi pajeg kanggo kabeh wong sing wis wani nglampahi nyawane lan nyawane mandheg kanggo mbasmi tindak pidana kasebut.

ambalan

Dina Hiroshima

Global

Dina Hiroshima diamati saben taun tanggal 6 Agustus nalika mengeti bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ing taun 1945. 

ambalan

Dina Nagasaki

Global

Dina Nagasaki dianakake saben taun tanggal 9 Agustus nalika mengeti bom atom Nagasaki ing taun 1945.

ambalan

Dina Pemuda Internasional

Global

Dina Pemuda Internasional dielingake saben taun tanggal 12 Agustus, nggawa masalah pemuda ing komunitas internasional lan ngrayakake potensial para pemuda minangka mitra ing masarakat global saiki.

ambalan

Dina Non-Kekerasan Internasional

Global

Dina Non-Kekerasan Internasional dianakake tanggal 2 Oktober, ulang taune Mahatma Gandhi, pimpinan gerakan kamardikan India lan pelopor filsafat lan strategi non-kekerasan.

ambalan

Dina Guru Sedunia

Global

Diselenggarakake saben taun tanggal 5 Oktober wiwit taun 1994, Dina Guru Sedunia ngelingake ulang taun adopsi Rekomendasi ILO / UNESCO 1966 babagan Status Guru. Rekomendasi iki nemtokake pathokan babagan hak lan tanggung jawab guru lan standar kanggo persiyapan awal lan pendhidhikan, rekrutmen, lapangan kerja, lan kahanan piwulang lan sinau.

ambalan

Dina Internasional bocah wadon

Global

Wiwit taun 2012, 11 Oktober ditandhani minangka Dina Internasional Wanita. Dina iki kanggo nyorot lan ngatasi kabutuhane lan tantangan sing diadhepi para bocah wadon, nalika ningkatake pemberdayaan bocah-bocah wadon lan pemenuhan hak asasi manungsa.