Bom ... Adoh!: Proyek anyar sing njelajah pengeboman lan pelucutan senjata nuklir

(Dipunbabar saking: Pameran Bom.)

Bom ... Adoh! minangka proyek sing bakal nemokake pengaruh bombardment udara marang warga sipil sajrone Perang Dunia Loro lan nggunakake koleksi unik The Peace Museum UK kanggo mriksa babagan kampanye perdamaian sing ditanggepi. Proyek iki mesthine bakal diluncurake ing museum minangka pameran ing Mei 2020, nanging wis ditundha amarga pandemi koovid-19. Museum kasebut seneng bisa ngasilake proyek iki dadi pameran digital. Proyek kasebut bisa digawe amarga dana saka Dana Warisan Lotere Nasional.

Klik ing kene kanggo ngakses “Bom… Away!” pameran online

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...