Betty Reardon

1929-2023

Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian (GCPE) lan International Insitute on Peace Education (IIPE) ngurmati warisan Betty A. Reardon, sarjana perdamaian feminis perintis lan kondhang lan ibu saka bidang akademik pendidikan perdamaian. Minangka co-founder saka GCPE lan IIPE, Betty mentoring lan inspirasi ewu ing saindhenging donya. Warisan dheweke terus ditindakake dening akeh siswa lan kanca-kancane. Situs iki darmabakti kanggo njaga memori lan piwulange.

Upacara Peringatan: 4 Januari 2024

A kumpul kanggo ngrameke urip Betty kang njupuk Panggonan ing Gereja Episcopal St. Mary ing Harlem on Januari 4th.

Rekaman upacara pangeling-eling bakal diwenehake kanthi cepet.

Kanggo ngganti kembang, kulawarga njaluk kanthi apik sumbangan kanggo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian kanggo ngurmati misi urip Betty.

Matur nuwun Betty!

Kolega masyarakat sipil global nyumbang kanggo proyek video khusus iki minangka pangenalan Betty Reardon "kapercayan sing ora bisa ditindakake kanggo ngupayakake owah-owahan liwat tumindak warga." Video iki diwenehake marang Betty ing acara khusus sing dianakake ing NYC tanggal 8 September 2023. Acara kasebut nampilake obrolan ing antarane kanca-kanca babagan potensial kanggo nggawa energi anyar kanggo masyarakat sipil global.

Rawuh ...

Kaca-kaca iki minangka proyek sing isih ana. Kita arep nambah dhaptar lengkap publikasi Betty, galeri video lan foto, lan bahan arsip liyane. Yen sampeyan duwe saran kanggo fitur tambahan mangga hubungi kita.

Ing sawetoro wektu, sampeyan bisa ndeleng Arsip artikel Betty sing diterbitake ing Kampanye Global kanggo situs web Pendidikan Perdamaian.

Quotes

3-1
3
2
2-1
1
1-1
Betty-Reardon
Playngaso
panah sadurungé
panah sabanjure
3-1
3
2
2-1
1
1-1
Betty-Reardon
panah sadurungé
panah sabanjure
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:
Gulung menyang Top