Proyek Bukti sing Luwih Apik, Pendanaan kanggo Riset Peacebuilding

(Dipunbabar saking: PCDN)

Tanggepan kanggo Aplikasi: Juni 7, 2020

Deskripsi Program

The Proyek Bukti sing Luwih Apik (BEP) ngumumake rencana kanggo ndhukung proyek riset jangka pendek sing bakal nambah bukti sing kasedhiya kanggo donor, pembuat kebijakan, praktisi, lan sarjana ing komunitas perdamaian, saengga nguatake upaya kolektif kanggo ngatasi masalah perang lan kekerasan. Kita ngupaya ndhukung riset sing bakal menehi kontribusi ing salah siji saka telung bidang prioritas iki:

  1. Ngembangake serangkaian langkah-langkah utama sing nggambarake sukses / efektifitas perdamaian kanthi cara sing kontekstual. Kita golek pangerten babagan jinis bukti lan indikator sing migunani ing saindenging lapangan, lan saka pangerten kasebut, sawetara indikator inti sing digunakake kanggo ngukur sukses perdamaian kanthi cara sing kontekstual.
  2. Sinau saka sukses perdamaian sing dipimpin kanthi lokal lan ngembangake lan komunikasi basis bukti sing luwih kuat babagan efektifitas pembangunan perdamaian sing dipimpin lokal. Kita ngupayakake luwih akeh nemtokake biaya, regane, lan pengaruh pembangunan perdamaian sing dipimpin kanthi lokal; luwih akeh nggunakake potensial kanggo pembangunan perdamaian lokal liwat pemupukan silang ing konteks lan pengaruhe para donor, pembuat kebijakan, lan praktisi liyane; lan melu perspektif saka Global South kanggo ngerti efektifitas, nilai, biaya, lan liya-liyane saka karya perdamaian sing dipimpin kanthi lokal.
  3. Nggunakake indikator kanggo sinau saka perdamaian sing dipimpin lokal. Proposal bisa nggabungake rong area prioritas pisanan.

Proposal kudu diwiwiti karo kaca sampul kanthi judhul proyek lan informasi kontak kanggo pimpinan proyek. Banjur, saiki maksimal patang kaca (font 12 titik, spasi siji):

  • Fokus paneliten, pitakon panliten, lan sebab panliten
  • Metodologi riset
  • Timeline, nuduhake kemajuan triwulanan sing direncanakake, apa (yen ana) asil awal sing bakal siyap dituduhake ing Desember, lan tanggal rampung ing utawa sadurunge Agustus 2021
  • Kontribusi riset bakal dadi bukti sing luwih apik lan salah sawijining bidang prioritas

Kaca tambahan dijaluk karo:

  • Anggaran (biaya ora langsung diwatesi maksimal 15% biaya langsung)
  • CV tim riset utawa bios sing nyorot pengalaman sing relevan

Proposal kanggo hibah cilik taun 2020 kudu diwiwiti tanggal 7 Juni liwat email liwat BEP@gmu.edu.

Kita ngarepake dana sawetara proyek kanthi anggaran $ 25,000- $ 75,000 lan tanggal wiwitan wulan Agustus 2020. Peneliti sing didanai bakal dijaluk presentasi awal ing Desember 2020, kanggo menehi laporan kemajuan triwulanan, lan ngirim laporan pungkasan ing wulan Agustus 2021.

Kajaba iku, BEP mriksa proposal kanggo dana mini kanggo riset sing bakal nambah bukti sing kasedhiya kanggo donor, pembuat kebijakan, praktisi, lan sarjana ing komunitas perdamaian. Proposal kanggo proyek sing mbutuhake $ 5-10,000 uga bisa uga dikirim miturut BEP@gmu.edu.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

2 thoughts on “Better Evidence Project, Funding for Research on Peacebuilding”

  1. Perdamaian minangka instrumen penting kanggo pambangunan nilai kayata rekonsiliasi, keadilan lan bebarengan urip bareng ing masarakat.
    Pendhidhikan perdamaian uga dadi dhasar dhasar kanggo entuk nilai-nilai sing kasebut ing ndhuwur.
    Aku ndhukung inisiatif perdamaian sing penting iki.

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top