Yayasan Berghof nggoleki Kepala Departemen Pendidikan Perdamaian

Minangka Kepala Departemen Pendhidhikan Perdamaian (kabeh jender) sampeyan bakal dadi bagian saka Tim Eksekutif Berghof, lan mulane dadi bagean penting saka manajemen organisasi lan nggawe strategi. Sampeyan bakal duwe tanggung jawab manajerial kanggo Departemen Pendidikan Damai, strategi lan pangembangan lan wutah luwih lanjut. Sampeyan bakal nyedhiyakake dhukungan substantif kanggo tim lan njamin koordinasi lan koherensi internal ing departemen lan organisasi sing luwih akeh.

Ringkesan posisi:
Jam: Full-time
Tanggal wiwitan: Sanalika bisa - 01.10.2023
Duration: Kontrak permanen
Lokasi: Berlin kanthi kerep ngunjungi Tübingen
Garis laporan: Direktur Eksekutif

Sinau luwih lengkap lan aplikasi!
  • Nguatake pendekatan lan metode Pendidikan Perdamaian saiki uga ngembangake konsep lan inisiatif anyar kalebu agenda Pemuda, Perdamaian lan Keamanan (YPS) lan pendhidhikan owah-owahan iklim
  • Tanggung jawab kanggo ngrancang lan ngetrapake strategi departemen sing kuwat selaras karo strategi organisasi sakabèhé lan ngarahake wutah luwih lanjut
  • Mesthekake penggabungan luwih saka prioritas strategis Berghof kalebu Digitalisasi, Owah-owahan Iklim, Gender lan Nangani Masa Lalu menyang strategi lan kegiatan Departemen
  • Tambah integrasi kegiatan Pendidikan Perdamaian kalebu disinformasi lan ujaran sengit menyang aliran kerja lan proyek organisasi liyane
  • Penggalangan dana strategis kanggo Departemen lan organisasi sing luwih akeh
  • Jaringan strategis kanggo organisasi lan ngunggahake profil kita ing bidang Pendidikan Perdamaian uga njamin visibilitas karya kita ing macem-macem aktor
  • Ngawasi kemitraan strategis eksternal lan merek Georg Zundel Haus ing Tübingen, ing konteks iki ningkatake hubungan institusional karo Universitas Tübingen
  • Pimpin lan gawe tim sing adhedhasar ing kantor Berlin lan Tübingen
  • Ngawasi implementasi proyek ing kabeh Departemen lan nyengkuyung inovasi
ILMU, PENGALAMAN & KETERAMPILAN
  • Sampeyan wis sinau (dewasa) pendidikan, politik, perdamaian utawa studi konflik utawa lapangan sing gegandhengan (MA)
  • Sampeyan duwe minimal 12 taun pengalaman kerja sing relevan lan rekaman trek sing penting kanggo kerja ing Pendidikan Perdamaian, Pembelajaran Global lan lapangan sing gegandhengan
  • Sampeyan duwe pengalaman ing lingkungan dinamis
  • Sampeyan duwe pengalaman ing tim anjog, saenipun uga mbatalake
  • Sampeyan duwe jaringan internasional sing ana ing bidang pendidikan perdamaian
  • Sampeyan duwe pengalaman ngatur anggaran
  • Sampeyan fleksibel lan bisa nguwasani kahanan sing tantangan
  • Sampeyan fasih ing Jerman lan Inggris
APA sing bisa sampeyan ngarepake saka kita
  • Wong sing melu banget & jaringan internasional
  • Tujuane banget relevan lan tantangan
  • Fleksibilitas babagan solusi kerja kantor vs. seluler
  • Syarat ganti rugi sing transparan
  • Jam kerja fleksibel adhedhasar kapercayan
  • 27 + 1 dina preian
  • Yen perlu - layanan penasehat babagan masalah visa lan kahanan lelungan
PROSEDUR APLIKASI

Mangga ngirim CV, surat lamaran, diploma, sertifikat lan referensi dening 31.07.2023 liwat sistem aplikasi online kita mung.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Yayasan Berghof minangka organisasi nirlaba independen sing ndhukung wong sing ana konflik ing upaya kanggo nggayuh perdamaian sing lestari liwat transformasi konflik lan mbangun perdamaian. Berkantor pusat ing Berlin, organisasi iki dikelola dening tim sing maneka warna lan kerja sama karo mitra lokal ing saindenging jagad.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top