Universitas Negeri California ngupaya Asisten Profesor Retorika kanggo Keadilan Sosial

Asisten Profesor Retorika kanggo Keadilan Sosial (California State University, Los Angeles)

College of Arts & Huruf
Jurusan Studi Komunikasi Posisi: Asisten Profesor Retorika kanggo Keadilan Sosial

Tanggal Mulai: Agustus 2022

Kualifikasi Minimal:

  1. Doktor sing entuk (Ph.D.) ing Komunikasi kanthi penekanan ing Retorika saka institusi terakreditasi (utawa setara) dibutuhake; Nanging, pelamar sing bakal ngrampungake gelar doktor (ABD) bisa uga dianggep. Kanggo janjian, gelar doktor kudu dirampungake tanggal janjian (8/18/2022).
  2. Bukti keahlian lan pengalaman mulang teori retorika kanthi negesake keadilan sosial ing tingkat sarjana.
  3. Kepinteran lan kemampuan kanggo sukses nggarap macem-macem populasi mahasiswa sing kurang apik, kurang digambarake, kalebu siswa generasi pertama, siswa LGBTQ +, siswa warna, veteran, siswa berpenghasilan murah, lan DREAMers / siswa sing ora duwe dokumen.
  4. Bukti kegiatan ilmiah sing ana gandhengane karo syarat sing kasebut ing ndhuwur.

Kualifikasi sing dipilih:

  1. Bukti pengajaran lan riset sing sukses ing bidang sing disenengi sekunder, kalebu, nanging ora diwatesi, kritik retorika, teori kritis, studi budaya, studi media, humaniora digital, lan liya-liyane, sing target pamirsa macem-macem, multi-etnis, budaya.

pakaryan:
Tanggung jawab profesional utama anggota fakultas instruksional yaiku: mulang, riset, beasiswa lan / utawa kegiatan kreatif, lan layanan kanggo Universitas, profesi lan kanggo masarakat. Tanggung jawab kasebut umume kalebu: menehi saran marang siswa, partisipasi ing kampus lan komite saindenging sistem, njaga jam kantor, kerja bareng lan produktif karo kolega, lan partisipasi fungsi akademik tradisional.

Calon sing sukses bakal setya ing sukses akademik kabeh siswa lan lingkungan sing ngakoni, nyengkuyung, lan ngrayakake keragaman lan beda. Kanggo tujuan iki, calon sing sukses bakal kerja kanthi efektif, hormat, lan kolaboratif ing macem-macem, macem-macem budaya, lan kalebu. Kajaba iku, calon sing sukses bakal siyap gabung karo fakultas, staf, siswa, lan administrator ing komitmen bersama Universitas kita kanggo prinsip keterlibatan, layanan, lan kepentingan umum.

Gaji: Gaji wiwitan cocog karo kualifikasi lan pengalaman.

Universitas:
California State University, Los Angeles (Cal State LA) minangka salah sawijining 23 kampus ing sistem California State University. Universitas iki minangka universitas umum komprehensif utama ing jantung Los Angeles. Cal State LA minangka nomer siji ing AS amarga mobilitas munggah para siswa, lan darmabakti kanggo keterlibatan, layanan, lan kepentingan umum. Kita nawakake program sing diakoni sacara nasional ing ilmu pengetahuan, seni, bisnis, keadilan pidana, teknik, keperawatan, pendidikan, studi etnis, lan humaniora. Fakultas kita duwe komitmen sing kuat kanggo beasiswa, riset, tujuan kreatif, keterlibatan komunitas, lan layanan.

Alumni 240,000 nggambarake campuran populasi Kota lan County sing dinamis. Universitas kasebut nduweni salah sawijining populasi siswa sing paling macem-macem ing perguruan tinggi utawa universitas ing negara kasebut. Minangka Institusi Pelayanan Hispanik sing diakoni sacara federal, lan Lembaga Amerika-Amerika, Native American, lan Pacific Islander-Serving Institution, Cal State LA ngakoni kekuwatan pendidikan transformatif lan nganakake kewajiban kanggo ngenali lan nyukupi kabutuhane para siswa. Universitas kasebut setya nggawe komunitas ing endi macem-macem pedunung bisa urip, makarya lan sinau ing swasana sopan lan ngajeni hak lan kepekaan saben individu.

Universitas:
College of Arts and Letters minangka komunitas sing beda-beda lan sregep kanggo kesuksesan para siswa. Minangka papan kanggo program sarjana lan lulusan nasional sing misuwur ing bidang humaniora, seni visual lan media, lan seni pertunjukan. Dumunung ing ibukutha hiburan ing saindenging jagad, kampus iki nyedhiyakake siswa lan fakultas kanthi akses menyang papan sing misuwur ing saindenging jagad lan macem-macem sarjana, seniman, lan artis sing misuwur saka macem-macem bidang lan profesi. Sangang departemen lan program kalebu Art, Studi Komunikasi, Inggris, Studi Liberal / Studi Wanita, Basa Modern lan Sastra, Musik, Filsafat, Seni Teater, lan Televisi, Film, lan Studi Media. College of Arts and Letters uga duwe limang Pusat lan Institusi, kalebu Program Komunitas Amerika, Pusat Puisi Kontemporer lan Puisi, Pusat Studi Jenis Kelamin lan Seksual, Pusat Studi Cina, Pusat Studi Jepang, uga Galeri Seni Rupa Ronald H. Silverman sing nampilake pameran budaya sajrone taun saka seniman profesional, mahasiswa lan fakultas saka kampus lan komunitas lokal.

Departemen:
Departemen Studi Komunikasi nawakake kesempatan kanggo sinau lengkap babagan komunikasi manungsa amarga ana gegayutane karo dinamika urip individu, sosial lan sipil. Gelar Sarjana Seni nampilake sawetara kursus inti sing nyedhiyakake pemahaman teoritis babagan sifat, fungsi, lan pinunjul komunikasi manungsa minangka bidang ilmu interdisipliner sing ngliputi perspektif ilmiah lan humanistik sosial, lan kalebu pilihan ing Komunikasi Kesehatan, Komunikasi Organisasi, Komunikasi Massa, lan Komunikasi Keadilan Sosial. Gelar Magister Seni dirancang kanggo ngidini siswa entuk pangerten babagan teori lan metode paneliten sing nyinaoni sifat lan fungsi komunikasi simbolik manungsa ing bidang komunikasi lan teori retorika, komunikasi interpersonal lan organisasi, komunikasi strategis lan massa, instruksional lan komunikasi antar budaya, lan pasinaon budaya lan kinerja. Siswa lulusan duwe pilihan kanggo nggayuh tesis Master utawa Ujian Komprehensif kanggo pengalaman sing paling dhuwur. Departemen, kanthi kolaborasi karo Inisiatif BA Penjara LA State, nawakake Program BA ing situs kanggo siswa sing dipenjara ing California State Prison, Lancaster.

Dokumentasi sing dibutuhake:
Kirimake ing ngisor iki menyang Ketua Panitia Panelusuran ing alamat email ing ngisor iki:

  1. Surat panutup khusus ngandhakake kualifikasi minimal lan pilihan.
  2. Pratelan narasi sing njlentrehake komitmen sampeyan kanggo kerja kanthi efektif karo fakultas, staf, lan siswa ing lingkungan kampus kutha multikultural / multiethnik kanthi akeh siswa sing kalebu generasi pertama kulawargane sing melu kuliah utawa universitas.
  3. Curriculum vitae.
  4. Dhaptar saka telung referensi profesional.
  5. Aplikasi Universitas kanggo Formulir Pakaryan

Finalis kudu ngirim:
Transkrip resmi.

Pakaryan gumantung saka bukti kualifikasi kanggo makarya ing Amerika Serikat.

aplikasi:
Tinjauan aplikasi bakal diwiwiti tanggal 8 November 2021 lan bakal dilanjutake nganti posisi diisi.

Mangga email kabeh bahan aplikasi ing siji PDF menyang Kevin Baaske, Ketua Panitia Panelusuran ing COMMrhetsearch@calstatela.edu. Ketik "Aplikasi Lacak Tenure: Asisten Profesor Retorika" ing baris subjek.

Mangga wenehake kabeh pitakon menyang ketua panitia telusuran Kevin Baaske ing: COMMrhetsearch@calstatela.edu Utawa 323-343-4200.

Cathetan: Wong sing nyekel jabatan iki dianggep "reporter amanat" miturut Undhang-undhang Pelaporan lan Pelanggaran Kelalaian Bocah California lan kudu netepi persyaratan sing ditemtokake ing Perintah Eksekutif CSU 1083 minangka kahanan kerja.

Priksa latar mburi (kalebu mriksa cathetan pidana) kudu rampung kanthi kepenak sadurunge calon sapa wae sing bisa ditawarake karo CSU. Gagal ngrampungake mriksa latar mburi bisa mengaruhi status aplikasi saka pelamar utawa terus karyawan karyawan CSU saiki sing njaluk posisi kasebut.

CSU mbutuhake fakultas, staf, lan siswa sing ngakses fasilitas kampus kanggo diimunisasi nglawan COVID-19 utawa ngumumake pengecualian medis utawa agama. Calon apa wae sing maju ing proses telusuran sing mbukak saiki kudu siyap kanggo netepi sarat iki. Kebijakan sistem bisa ditemokake ing https://calstate.policystat.com/policy/9779821/latest/ lan pitakon bisa dikirim menyang OfficeHRM@calstatela.edu.

Saliyane ngrampungake kewajiban miturut undang-undang federal lan negara, Cal State LA duwe komitmen kanggo nggawe komunitas sing macem-macem pedunung bisa urip, makarya lan sinau ing swasana toleransi, sopan santun, lan ngajeni hak lan kepekaan saben individu. . Kanggo tujuan kasebut, kabeh wong sing nduweni kualifikasi bakal nampa pertimbangan sing padha tanpa preduli karo status ekonomi, ras, etnis, warna, agama, status perkawinan, meteng, asal nasional utawa latar budaya, pandangan politik, jinis, orientasi seksual, identifikasi gender, umur, cacat , veteran utawa status veteran era Vietnam sing cacat.

KANGGO PELUANG / JUDUL IKI IX

Yen dijaluk, akomodasi sing cukup bakal diwenehake kanggo wong sing ora duwe kabisan dilindhungi kanggo (a) ngrampungake proses kerja lan (b) nindakake fungsi kerja sing penting yen ora nyebabake kasusahan sing ora bener.

Saliyane ngrampungake kewajiban miturut undang-undang federal lan negara, Cal State LA duwe komitmen kanggo nggawe komunitas sing macem-macem pedunung bisa urip, makarya lan sinau ing swasana toleransi, sopan santun, lan ngajeni hak lan kepekaan saben individu. . Kanggo tujuan kasebut, kabeh wong sing nduweni kualifikasi bakal nampa pertimbangan sing padha tanpa preduli karo status ekonomi, ras, kesukuan, warna, agama, asal nasional utawa latar budaya, pandangan politik, jinis utawa orientasi seksual, utawa karakteristik utawa kapercayan pribadi liyane. JUDUL IX EMPLOYER
Yen dijaluk, akomodasi sing cukup bakal diwenehake kanggo wong sing ora duwe kabisan dilindhungi kanggo (a) ngrampungake proses kerja lan (b) nindakake fungsi kerja penting yen ora nyebabake kasusahan sing ora bener.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top