Seni kanggo Perdamaian 2022 - Kirim Seni sampeyan!

 Dolan maring Openzine kanggo informasi luwih lengkap lan ngirim karya seni

Kanggo nggambarake tantangan sing diadhepi jagad saiki, kita ngajak para seniman kanggo melu ing pameran kolektif Seni kanggo Perdamaian 2022. Kanthi kekerasan perang sing ngganggu kita, krisis polaritas, politik, kamanungsan lan kesehatan masyarakat saya jero. Minangka akibat saka pandemi, ora nate luwih penting lan relevan kanggo manunggal kanggo nguatake Budaya Damai.

Seni minangka dhasar kanggo mbantu kita njaga kewarasan lan bisa dadi saluran kreatif kanggo ngungkapake rasa sepi, susah, nesu lan protes. Seni, saliyane kanggo hiburan, bisa dadi balsem marasake awakmu, mripat, kuping lan ati.

Kita ngajak seniman kanggo nggawe pameran kolektif iki, ing ngendi seni lan refleksi ketemu lan mbantu kita ngilangi alangan lan nglucutake atine. Iku ora bakal dadi kontes nanging prayaan ngendi peserta bakal bisa kanggo nuduhake liwat bakat carane padha kroso ing wayahe kita urip.

Karya kasebut bakal dipamerake ing majalah digital Openzine. Sabanjure, kurator bakal dianakake lan karya-karya sing dipilih bakal dipamerake ing markas kolektif budaya Fora da Caixa ing wulan Oktober lan bisa uga melu pameran lelungan ing papan liya, kutha lan negara.

Proposal kasebut yaiku nggawe papan kanggo dialog, refleksi, kritik lan / utawa humor babagan masalah sosial, ekologis lan etika sing kita alami ing planet iki.

Media artistik ing ngisor iki bakal ditampa: lukisan, gambar, fotografi lan video.

Registrasi bisa individu utawa bebarengan, wektu registrasi bakal ditindakake antarane 1 Juni nganti 31 Agustus 2022. Lukisan, kartun, ilustrasi, gambar, foto utawa video (nganti siji menit) bisa nggabungake pameran kasebut. Sing kepengin melu ngirim karyane ing format JPG, dipindai ing 300 dpi.

Kirim Panjenengan Art

Aturan lan Ketentuan Umum kanggo pengajuan

Peraturan iki nyedhiyakake aturan lan syarat kanggo partisipasi ing pameran Seni Perdamaian 2022.

Situs lan Penyebaran. Organisasi kasebut nyedhiyakake ruang virtual pameran lan tanggung jawab kanggo nyebarake acara kasebut liwat sarana sing cocog, yaiku: email, Facebook, Instagram lan jaringan sosial liyane.

Nyambut gawe
1. Saben artis, Brasil utawa manca, bisa melu kanthi maksimal 3 karya.
2. Kanthi "karya" tegese: ekspresi seni apa wae sing cocog karo salah sawijining kategori ing ngisor iki: a. lukisan; b. Nggambar; c. Ilustrasi/Kartun; d. Video; e. Fotografi;

Partisipasi lan Kategori
1. Seni Visual: Formulir Pendaftaran sing disedhiyakake ing formulir google iki kudu diisi kanthi bener. Gambar karya (s) sing bakal dipamerake, uga cathetan teknis sing padha, kalebu jeneng penulis karya kasebut kudu dikirim menyang format JPG, ditindakake kanthi format digital utawa digital. karo 300 dpi kanggo contato@foradacaixacoletivo.com.br
Partisipasi bisa individu utawa kolektif, lan kudu ngenali kabeh peserta sing padha.

2. Audiovisual (Video): Formulir Pendaftaran kudu diisi kanthi bener lan diiringi format video mp4 (durasi ora luwih saka 1 menit), sing kudu dikirim menyang email contato@foradacaixacoletivo.com.br liwat platform kayata Yousendit utawa WeTransfer. Registrasi bisa individu utawa bebarengan, lan kudu ngenali kabeh peserta.

3. Formulir kudu diisi lengkap lan ngirim gambar, foto utawa video kanthi idin kanggo Pangolahan Data, sajrone wektu sing wis ditemtokake ing titik sadurunge.

4. Partisipasi ing pameran kolektif Art for Peace 2022 dilarang kanggo anggota tim kolektif.

5. Pamilihan karya sing bakal nggabungake pameran fisik bakal ditindakake saka asil voting virtual.

Kewajiban organisasi
a) Produksi lan panyebaran undhangan digital kanggo nampilake pertunjukan lan papan sing bakal ditindakake;
b) Nyetak gambar lan foto proyek sing dipilih kanggo melu eksposur fisik saka asil voting virtual.
d) Hubungi seniman sing dipilih kanggo menehi informasi babagan partisipasi ing pameran kasebut.

Kewajiban Seniman Peserta
a) Ngirim karya seni ing pameran, ditindakake kanthi digital utawa digital ing 300 dpi ing format JPG sajrone wektu sing ditemtokake, njlèntrèhaké tèknik sing digunakake lan irah-irahan/subtitle saka potongan sing bakal diekspos. Sampeyan uga kudu menehi hak kanggo organisasi nggunakake gambar karya kasebut, khusus kanggo nyebarake acara kasebut.
b) Hak Cipta - Seniman sing melu menehi kanggo organisasi "Seni kanggo Perdamaian" kabeh hak cipta sing ana gandhengane karo dokumentasi fotografi lan audiovisual karya kasebut.
c) Pertimbangan pungkasan

1. Partisipasi ing "Seni kanggo Perdamaian" tegese nrima kabeh klausa sing ana ing Peraturan iki.
2. Sembarang klarifikasi luwih dibutuhake bisa uga dibutuhake liwat: contato@foradacaixacoletivo.com.br

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top