Pesen sing penting kanggo manungsa - saka tawon buruh

"Nonviolence minangka kekuwatan sing asale saka njero nalika sampeyan ngowahi perasaan kapisah dadi hubungan. Ing komunitas sing ditresnani tawon."

(Diposting maneh saka Metta Center For Nonviolence, 2 Agustus 2021)

By: Tim Pusat Metta

Gangguan iklim yaiku jalaran manungsa lan, nalika iku hard kanggo ngakoni kanggo sawetara, kita bisa njupuk pendekatan duwe pengarep-arep: yen kita nyebabake, kita nindakake soko bab iku. Dadi apa sing ana ing dalan kita? Apa protes bakal cukup? Liwat lensa kompleks Buzz, tawon buruh ing sarang cedhak sampeyan, kita ngerti perspektif njero lan swara sing jarang dirungokake - sing menehi wawasan saka Ibu Pertiwi lan makhluk-makhluk babagan cara ngatasi dilema kita, lan kepiye cara non-kekerasan kudu muter peran kritis. Minangka Martin Luther King, Jr. sing misuwur, kita minangka wektu "nonviolence utawa non-existence." Dadi, sing bakal kita pilih?

Animasi singkat iki (karo karya seni lan animasi dening Anabella Meijer lan Tim Witte) digawe kanthi umur 12-18 kanggo nggampangake diskusi babagan non-kekerasan lan tantangan sing diadhepi gangguan iklim.

Transkrip kasedhiya ing kene.

Rencana Pelajaran dening Metta Center

Kita Kabeh ing Iki Bareng: True-to-Life Stories kanggo Inspire Creative Climate Action, dening Rivera Sun kanggo Metta Center

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...