Alicia Cabezudo lan Magnus Haavelsrud babagan pendhidhikan minangka praktik kebebasan

Cabezudo-Haavelsrud

"Komponen partisipatif proses pembelajaran perdamaian uga minangka praktik kebebasan, lan praxis nalika ana refleksi lan tumindak."

Alicia Cabezudo lan Magnus Haavelsrud njelajah hubungan antarane konteks, konten lan formulir ing artikel 2013 "Rethinking Peace Peace."

Sinau luwih lengkap babagan kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi teori, praktik, kabijakan lan pedagogi ing pendidikan perdamaian sing diowahi. Saben entri kutipan / bibliografi dilengkapi karo meme seni sing disaranake diunduh lan disebar liwat media sosial.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...