AHDR golek Petugas Proyek Pendidikan -Pendidikan Sejarah (Siprus)

lowongan kerja: Petugas Proyek Pendidikan - Pendidikan Sejarah (Posisi penuh wektu)
organisasi:  Asosiasi kanggo Dialog lan Riset Sejarah (AHDR)
Lokasi: Siprus
Tenggat wektu aplikasi: Pelamar sing kasengsem kudu ngirim CV lan dokumentasi sing cocog karo a Layang Kepentingan dening 10 November 2021.

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi 

latar mburi

Asosiasi Dialog lan Riset Sejarah (AHDR) minangka organisasi non-pemerintah multi-komunal, nirlaba, non-pemerintah sing unik sing diadegake ing Nicosia ing taun 2003. AHDR nggambarake masyarakat ing ngendi dialog babagan masalah sejarah, historiografi lan piwulang sejarah lan sinau dianggep minangka sarana kanggo kemajuan pangerten lan pamikiran kritis lan disambut minangka bagéan integral saka demokrasi lan budaya tentrem. Kanggo tujuan iki, AHDR nyedhiyakake akses akses menyang kesempatan sinau kanggo individu saka saben kemampuan lan saben latar mburi etnis, agama, budaya, lan sosial, adhedhasar ngormati keragaman lan dialog ide. Wiwit diadegaké, AHDR wis nggedhekake misi kanthi mromosikake pendidikan perdamaian ing setelan formal lan non-formal lan saiki ngumpulake bocah-bocah sekolah, pemuda lan guru saka kabeh komunitas ing pulo kasebut; ing konteks iki, AHDR wis nampa pujian saka Sekretaris Jenderal PBB lan organisasi internasional kanggo peran ing promosi kontak lan kerjasama antarane generasi mangsa Siprus.

Latar mburi karya AHDR babagan Pendidikan Sejarah: Misi AHDR yaiku mbela lan ningkatake dialog lan riset produktif babagan piwulang sejarah lan, kanthi mangkono, nguatake perdamaian, stabilitas lan demokrasi. Kanthi cara iki, multiperspektif lan pamikiran kritis mbentuk rong komponen utama karya AHDR. Ing kerangka iki, karya AHDR babagan Pendidikan Sejarah fokus ing Riset lan Pelatihan. Wiwit diadegake, upaya AHDR wis fokus kanggo nyedhiyakake kesempatan kanggo para pendidik, sejarawan, siswa lan peneliti supaya luwih siap kanggo nangani kompleksitas piwulang sejarah ing lingkungan konflik lan pasca konflik. Ing konteks iki, kegiatan pendidikan sejarah lan sejarah fokus ing:

  • Lokakarya pelatihan guru bi-komunal lan mono-komunal sing ana gandhengane karo Sejarah Siprus, Sejarah Sosial lan Budaya, lan Metodologi Pengajaran Sejarah;
  • Produksi materi pendhidhikan tambahan, lan pelatihan sing gegandhengan;
  • Desain lan implementasine kegiatan riset lan penyebaran temuan riset;
  • Organisasi konferensi, diskusi panel lan simposium;
  • Pangembangan saran kabijakan;
  • Organisasi pameran sing ana gandhengane karo Sejarah lan Pendidikan Sejarah;
  • Organisasi mlaku-mlaku ing kutha lan wisata sepeda;
  • Jaringan karo pemangku kepentingan lokal lan internasional ing bidang pendidikan sejarah;
  • Kampanye lan advokasi.

posisi

Kanggo ndhukung karyane, AHDR mbutuhake layanan full-time Petugas Proyek Pendidikan karo pengalaman tontonan ing lapangan saka Sejarah Pendidikan kanggo ngewangi ing implementasine saka kabutuhan project pendidikan saiki lan mangsa saka Association.

Kualifikasi & Kompetensi sing dibutuhake kanggo Educational Project Officer

Sarat:

  • Gelar Master ing disiplin sing relevan kanthi pengalaman minimal 3 taun utawa;
  • Gelar Sarjana ing disiplin sing relevan kanthi pengalaman minimal 5 taun.

Kompetensi:

  • Keahlian substantif lan teknis ing lapangan sing relevan;
  • Pengalaman ing desain (penulisan proposal) lan implementasine proyek pendidikan lan / utawa riset;
  • Katrampilan riset lan analitis sing apik;
  • Pengalaman ing penggalangan dana lan kampanye kanggo pendidikan;
  • Pengalaman ing penjangkauan lan komunikasi;
  • Kemampuan akeh tugas;
  • Kawruh banget babagan kahanan politik ing Siprus lan tantangan sing gegandhengan;
  • Kemampuan kanggo aktif ngupaya nambah utawa menehi pilihan kreatif kanggo ngatasi masalah;
  • Katrampilan interpersonal sing apik banget kanthi kemampuan kerja minangka bagian saka tim;
  • Kemampuan kanggo nyedhiyakake dhukungan administratif lan logistik kanggo proyek pendidikan;
  • Nduduhake kemampuan kanggo ngganti rencana, prioritas lan ngirim tugas kanthi tepat wektu;
  • Katrampilan komputer sing apik banget, utamane perintah MS Office sing apik banget;
  • Fluency dibutuhake ing basa Inggris sing ditulis lan diucapake;
  • Kawruh basa Turki lan/utawa Yunani bakal dianggep plus.

Evaluasi & Pamilihan Aplikasi

Pelamar bakal dipilih sesuai karo kualifikasi lan tingkat pengalaman sing dituduhake. Panitia evaluasi bakal mriksa ekspresi kapentingan / aplikasi sing ditampa lan bakal milih calon sing sukses sing bakal diundang kanggo wawancara. Mung calon sing dipilih sing bakal dikontak.

pengajuan Details

Pelamar sing kasengsem kudu ngirim CV lan dokumentasi sing relevan bebarengan karo Letter of Interest liwat email menyang [email dilindhungi] by 10 November 2021.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...