Praktek afektif, sejarah angel lan pendhidhikan perdamaian: Analisis dilema afektif guru ing Siprus sing beda-beda kanthi etnis

(Dipunbabar saking: Langsung Ilmu Pengetahuan.)

Zembylas, M., & Loukaidis, L. (2021). Praktek afektif, sejarah angel lan pendhidhikan perdamaian: Analisis dilema afektif guru ing Siprus sing beda-beda kanthi etnis. Pengajaran lan Pendhidhikan Guru,97. doi: 10.1016 / j.tate.2020.103225

Klik ing kene kanggo ndownload artikel lengkap!
Dening Michalinos Zembylas & Loizos Loukaidis

Abstract

Makalah saiki mriksa praktik afektif guru sing melu pendhidhikan perdamaian ing masarakat sing kena konflik, fokus ing dilema afektif guru nalika ngadhepi sejarah sing angel. Eksplorasi iki ditindakake liwat panelitian kualitatif guru-guru sekolah dhasar lan menengah Yunani-Siprus sing melu program pendhidhikan perdamaian. Temuan kasebut nyoroti babagan kompleksitas, dilema, lan ketegangan sing afektif kanggo subyektif lan hubungan sing bisa nguatake utawa ngganggu hubungan kekuwatan sing ana ing panjaluk guru. Panliten kasebut nuduhake manawa penting lan pengaruh praktik afektif guru tumrap inisiatif pendhidhikan perdamaian luwih diakoni.

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...