Petugas Program Akademik: Universitas PBB

Petugas Program Akademik: Universitas PBB

Unit Organisasi: Institut UNU kanggo Studi Lanjutan Keberlanjutan

POSITION: P-4
REFERENSI NO.: 2017 / UNU / IAS / FTA / APO / 13
LOKASI: Tokyo, Japan
Tanggal PANUTUP: 2017 • 03 • 31

[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] Kunjungi UNU kanggo informasi lengkap lan aplikasi

Tujuan Universitas PBB

Universitas Persatuan Bangsa-Bangsa (UNU) minangka komunitas sarjana internasional sing melu riset, pelatihan pascasarjana, lan penyebaran ilmu pengetahuan kanggo nerusake tujuan lan prinsip Perserikatan Bangsa-Bangsa, Bangsa-Bangsa lan Negara-negara Anggota. Universitas iki berfungsi minangka think tank kanggo sistem Perserikatan Bangsa-Bangsa, nyumbang kanggo pangembangan kapasitas, utamane ing negara berkembang, lan dadi platform ide lan dialog anyar lan inovatif.  

Institut UNU kanggo Studi Lanjutan Keberlanjutan (UNU-IAS)

UNU-IAS minangka lembaga UNU anyar, digawe ing Januari 2014 liwat gabungan saka mantan Institut Studi Lanjutan UNU, Yokohama, lan Institut Kesinambungan lan Perdamaian UNU, Tokyo. Dumunung ing Markas UNU ing Tokyo. Misi UNU-IAS yaiku ngawula komunitas internasional liwat riset sing relevan lan pangembangan kapasitas sing fokus ing keberlanjutan, kalebu dimensi sosial, ekonomi lan lingkungan. UNU-IAS dibangun ing tradisi riset UNU lan pangembangan kapasitas sing kuat ing Jepang, ditindakake kanthi kolaborasi karo jaringan profesional lan sarjana global, utamane ing Afrika lan Asia. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak http://ias.unu.edu.

Lowongan Kerja

Ing pangawasan saka Direktur UNU-IAS, Pegawai Program Akademik bakal ngatur sakumpulan program akademik lan proyek lan ngembangake kegiyatan sing relevan ing telung bidang tematik lembaga kasebut: masyarakat berkelanjutan, modal alam lan keanekaragaman hayati, lan owah-owahan global lan ketahanan. Tanggung jawab tartamtu bakal kalebu:

  • nyedhiyakake pengawasan akademik lan kepemimpinan program gelar pascasarjana UNU-IAS
  • ngembangake, ngrancang, ngatur, lan ngatur kegiatan akademik lan riset uga upaya publikasi lan penyebaran ing wilayah program
  • ngasilake riset asli, berorientasi kabijakan lan ngembangake rekomendasi kabijakan babagan masalah sing ana gandhengane karo komunitas PBB sing luwih akeh
  • nyebarake asil riset liwat makalah kebijakan, partisipasi ing konferensi, lan komentar media
  • ngamanake pendanaan eksternal kanggo kegiatan akademik lan riset ing bidang program
  • ngrancang lan ngatur rapat ilmiah lan lokakarya
  • ngembangake lan njaga hubungan kolaborasi karo sistem PBB lan organisasi internasional, lan makili Universitas ing konferensi lan rapat sing ana gandhengane
  • nyusun proposal proyek lan mbiji proposal eksternal lan nyaring kanggo implementasine dening UNU utawa kanggo pengajuan dana eksternal
  • ngawasi lan ngevaluasi kegiatan lan ngirim laporan berkala, lan nyiyapake deskripsi kegiatan program sing dibutuhake
  • ngrancang lan koordinasi kursus, ngirim ceramah, lan ngawasi siswa minangka bagean saka program gelar pascasarjana UNU-IAS
  • nindakake tugas liyane kaya sing diwenehake

Kualifikasi lan pengalaman sing dibutuhake

Kualifikasi lan pengalaman sing dibutuhake kalebu:

  • gelar universitas lanjutan (PhD) ing ilmu lingkungan utawa lapangan sing gegandhengan
  • paling ora pitung (7) taun pengalaman sing relevan, maju kanthi tanggung jawab ing piwulang, riset, lan pangembangan level universitas, utawa ing organisasi internasional utawa institusi riset / pelatihan
  • kawruh rinci babagan sistem PBB lan fungsi lan kegiyatan kasebut
  • nduduhake kemampuan lan pengalaman ing pengembangan, perencanaan, implementasi, lan evaluasi program riset lan pelatihan
  • latar mburi riset internasional sing kuat, kanthi prestasi akademik sing wis kabukten ing bidang sing relevan lan rekaman publikasi sing apik banget
  • kawruh, lan akrab karo, sumber pendanaan lan kemampuan sing wis kabukten kanggo nglumpukake dana eksternal
  • dibutuhake makarya kanthi harmoni ing lingkungan multikultural; ing konteks iki, macem-macem kontak ing komunitas internasional sarjana, utamane ing negara berkembang, kudu dituduhake
  • Kelancaran basa Inggris iku penting, lan uga literasi komputer; ngerteni ilmu basa resmi PBB liyane iku mupangate

Remunerasi

Kita nawakake gaji bersih kompetitif (dikecualekake pajak) ing level P-4 sing padha karo level pengalaman lan tunjangan kalebu penyesuaian pasca. Penyesuaian kirim bisa diganti.

Pos kasebut ngemot standar bathi United Nations bathi lan hak kanggo posisi internasional ing Sistem Umum PBB, kalebu partisipasi ing Dana Pensiun Staf Bersama PBB, kemungkinan partisipasi ing program asuransi kesehatan, hibah pendidikan, biaya nyopot lan cuti omah .

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki http://www.un.org/Depts/OHRM/salaries_allowances/salary.htm.

Rektor duwe hak milih calon ing level ing ngisor iki sing diiklanake.

Durasi kontrak

Iki minangka janjian jangka panjang. Periode kontrak awal yaiku kanggo jangka setaun kanthi kemungkinan nganyari maneh kanthi janjian jangka tetep, gumantung saka kinerja kerja sing kepenak. Durasi gabungan janjian jangka tetep ora ngluwihi enem (6) taun. Umur pensiun wajib kanggo staf PBB yaiku 65 taun.

Anggota staf Universitas Perserikatan Bangsa-Bangsa minangka pegawai negeri sipil internasional sing duwe wewenang Rektor lan bisa uga ditugasake kanggo kegiyatan utawa kantor ing Universitas Persatuan Bangsa-Bangsa.

Tanggal diwiwiti

1 Juni (bisa dirembug)

Prosedur Aplikasi

Pelamar sing duwe minat kudu ngirim lamaran, luwih becik liwat email [email dilindhungi], lan kudu kalebu ing ngisor iki:

  • surat panutup sing nerangake (1) apa motivasi sampeyan kanggo nglamar jabatan kasebut lan (2) kepiye kualifikasi lan pengalaman sampeyan cocog karo persyaratan jabatan kasebut
  • vitae kurikulum lan rampung lan ditandatangani Sejarah Pribadi UNU (P.11) wujud; aja nggunakake formulir sing padha karo organisasi PBB liyane
  • pratondo nomer referensi pengumuman lowongan (2017 / UNU / IAS / FTA / APO / 13)

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...