Publications

Dina Bumi Khusus njaluk kontribusi kanggo volume sing nemtokake keamanan global saka perspektif feminis

Definisi ulang keamanan sing ditindakake ing volume iki bakal dadi pusat ing Bumi ing eksplorasi konseptual lan kontekstual ing ancaman eksistensial krisis iklim. Asumsi sing ndasari saka eksplorasi yaiku yen kita kudu ngganti pikiran kita, babagan kabeh aspek keamanan; pisanan lan paling penting, babagan planet kita lan kepiye hubungane spesies manungsa. Proposal dijadwalake tanggal 1 Juni. [terus maca…]

Mratelakake panemume

Ora ana perang maneh lan larangan senjata nuklir

Yen ana apa-apa sing konstruktif teka saka bencana Ukraina, bisa uga ana volume sing njaluk pambusakan perang. Minangka Rafael de la Rubia mirsani, "konflik nyata antarane kakuwasan sing nggunakake wong lan negara dening manipulating, oppressing lan pitting wong-wong mau kanggo keuntungan lan gain ... mangsa bakal tanpa perang utawa ora ing kabeh." [terus maca…]