Warta & Sorotan

Kesempatan unik kanggo nguripake maneh konsensus global babagan pendidikan kanggo perdamaian lan hak asasi manungsa (UNESCO)

Konferensi Umum UNESCO kanthi resmi nyetujoni proposal kanggo ngrevisi Rekomendasi 1974 babagan Pendidikan kanggo Pemahaman Internasional, Kerjasama lan Perdamaian lan Pendidikan sing ana hubungane karo Hak Asasi Manungsa lan Kebebasan Fundamental. Rekomendasi sing diowahi bakal nggambarake pemahaman sing berkembang babagan pendidikan, uga ancaman anyar kanggo perdamaian, kanggo nyedhiyakake standar internasional kanggo promosi perdamaian liwat pendidikan. Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian nyumbang kanggo pangembangan cathetan teknis sing bakal ndhukung proses revisi. [terus maca…]

Warta & Sorotan

Ing Memoriam: Phyllis Kotite

Phyllis Kotite, anggota Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan kontributor UNESCO, tilar donya minggu kepungkur ing Paris. Dheweke dadi advokat lan kontributor kanggo pendidikan perdamaian lan non-kekerasan uga program pencegahan konflik. [terus maca…]