Warta & Sorotan

Sudan Kidul ngluncurake 'Pedoman Deklarasi Sekolah Aman' kanthi dhukungan saka Save the Children kanggo nglindhungi sekolah saka panggunaan militer

Deklarasi Sekolah Aman minangka komitmen politik antar-pemerintah sing menehi negara kesempatan kanggo nyebutake dhukungan kanggo nglindhungi siswa, guru, sekolah, lan universitas saka serangan nalika konflik bersenjata; pentinge nerusake pendidikan sajrone konflik bersenjata; lan implementasine langkah-langkah konkrit kanggo nyegah panggunaan militer sekolah. [terus maca…]

Jobs

UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development golek Petugas Kebijakan Pendidikan

The UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) ngupaya Petugas Kebijakan Pendidikan kanggo nyumbang analisis kebijakan sing relevan karo Tujuan Pembangunan Lestari 4.7 menyang pendhidhikan kanggo mbangun masyarakat sing tentrem lan lestari ing saindenging jagad. Tenggat wektu aplikasi: 31 Oktober. [terus maca…]