CV

Museum kanggo Perdamaian: Sumber Daya

Museum perdamaian minangka lembaga pendidikan nirlaba sing ningkatake budaya perdamaian kanthi nglumpukake, nampilake lan napsirake materi sing gegandhengan karo perdamaian. Jaringan Musium Internasional kanggo Perdamaian nyedhiyakake sawetara sumber daya sing ana gandhengane karo museum perdamaian, kalebu direktori global, proses konferensi, lan artikel sing ditinjau rekan. [terus maca…]