Mratelakake panemume

Ngilangi Nukes Saiki!

Ala sosial njaluk wangsulan sosial. Kanggo komunitas pendhidhikan perdamaian, iki tegese ora mung nindakake penyelidikan reflektif babagan masalah etika sing ditimbangke senjata nuklir, nanging uga menehi perhatian sing padha karo tanggung jawab etika warga negara kanggo tumindak ngilangi. [terus maca…]

Tandha Tindakan

Undhangan kanggo para pemuda kanggo melu Survei Perdamaian lan Keamanan Sekolah Siswa AS

Peneliti Cheryl Lynn Duckworth nggoleki siswa sekolah umum AS (umur 14-20) sing pengin nuduhake pandangane babagan kabijakan perdamaian lan keamanan sekolah kanggo survey nasional sing nyumbang kanggo panelitian sing nggunakake lensa keamanan manungsa kanggo ngerti lan ngatasi konflik lan kekerasan ing sekolah. Iki kalebu kabijakan kayata latihan penembake aktif, panggunaan petugas sumber daya sekolah (polisi) ing sekolah, guru senjata, program anti-bullying lan mediasi / konsultasi peer.   [terus maca…]