Wulan: Maret 2021

ROOT Amérika Jero saka Shooting Atlanta

OpEd saka The New York Times iki nuduhake kepriye konvergensi panindhes sing ditindakake dening wong-wong sing nindakake beban kekerasan sistemik lan struktural paling gedhe uga paling rentan tumrap macem-macem bentuk kekerasan fisik, kalebu rajapati. Disebut para pendidik perdamaian supaya waspada marang konvergensi kasebut minangka landhesan penyelidikan babagan tantangan nyipta pengalaman sinau kanggo madhangi sikap prasangka lan nilai diskriminatif sing nggampangake kekerasan prilaku lan njaga struktur kasebut.

Universitas sing melu pria kanggo mungkasi kekerasan tumrap wanita

Program pencegahan kekerasan pria (MVP) ngupayakake ngowahi kasepen pria lan ora aktif dadi sekutu lan pangowahan. Nanging, mesthine kudu jelas: MVP minangka pendekatan komplementer liyane kanggo tumindak kekerasan tumrap wanita (VAW). Intine ora kanggo pusat perhatian pria, nanging kanggo ndhukung aktivisme, riset, lan kepemimpinan wanita supaya bisa mungkasi VAW ing endi wae.

Tony Jenkins: pandhidhikan perdamaian kanggo agensi politik

"Agensi politik digawe internal. Kita tumindak eksternal marang prekara-prekara sing paling penting lan migunani. Keadilan lan perdamaian, sing dipelajari minangka konsep lan target sing abstrak, ora bakal ditindakake. Pedagogi perdamaian ditindakake kanthi priksaan sing nyambung konsep abstrak karo pengalaman siswa ing jagad. ” -Tony Jenkins

Gulung menyang Top