Wulan: Februari 2021

Pemuda, perdamaian lan keamanan - Buku pegangan program

Perserikatan Bangsa-Bangsa nggawe buku tangan sing fokus kanggo melu enom kanggo perdamaian. Investasi ing kapasitas, agensi lan kepemimpinan para pengembang perdamaian enom bisa ngiyatake kemampuane kanggo kolaborasi kanggo nindakake upaya perdamaian, lan nggunakake katrampilan kanggo ngatasi tantangan liyane sing mengaruhi, sajrone uga sawise pandemi COVID-19.

Kelingan Abdul Aziz Said

Ing tanggal 22 Januari 2021, lapangan ilmu perdamaian ngilangi salah sawijining "bapak pendiri" sing paling dihormati lan paling sukses, Profesor Abdul Aziz Said.

Pendhidhikan perdamaian ing sekolah resmi: Napa penting lan kepiye carane bisa ditindakake? (rekaman webinar)

Saliyane peneliti lan praktisi pendidikan perdamaian, webinar 27 Januari iki nemokake temuan laporan anyar saka Alert Internasional lan Dewan Inggris, "Pendhidhikan perdamaian ing sekolah formal: Napa penting lan kepiye carane bisa ditindakake?" Laporan kasebut mbahas babagan pendhidhikan perdamaian ing sekolah, pengaruh potensial, lan kepiye bisa diwujudake ing praktik.

Gulung menyang Top