Jobs

UNESCO ngupaya Pendidikan Intern

Bagéan Pendidikan Kewarganegaraan Global lan Perdamaian Global ing UNESCO ngupayakake magang kanggo dhukungan, lan ngirim lokakarya pangembangan kapasitas online babagan topik kayata pencegahan ekstremisme kasar, promosi aturan ukum, partisipasi demokratis, lan keragaman budaya. [terus maca…]

Warta & Sorotan

Pemimpin Pemuda Nuntut Tindakan: Analisis Resolusi Dewan Keamanan PBB Katelu babagan Pemuda, Damai lan Keamanan

Resolusi PBB anyar kasebut njaluk Negara Anggota supaya ngakoni lan ningkatake sinergi antara agenda Wanita, Perdamaian lan Keamanan (WPS) lan agenda Pemuda, Perdamaian lan Keamanan. Iki kalebu dorongan khusus kanggo Negara Anggota kanggo ngembangake lan ngetrapake roadmap babagan pemuda, perdamaian lan keamanan - kanthi sumber daya sing darmabakti lan cukup. [terus maca…]