Tandha Tindakan

Manifesto kanggo Normalitas Anyar

Ing Koneksi Corona iki, kita ngenalake Manifesto kanggo Normalitas Anyar, kampanye dening Dewan Penelitian Perdamaian Amerika Latin (CLAIP), sing tujuane ngasilake aliran opini kritis babagan normal sadurunge pandemi. Kampanye iki uga bertujuan kanggo stimulasi komitmen warga kanggo pambangun partisipatif normalitas sing adil lan prelu liwat kesadharan lan refleksi kolektif.
[terus maca…]

Warta & Sorotan

Mendidik Perdamaian ing Jagad sing Wedi

Colins Imoh, pendidik perdamaian Nigeria, nggambarake kepiye sawetara konsep dhasar pendhidhikan perdamaian, ing antarane, kesetaraan, solidaritas, lan universalitas, ditantang dening kahanan pandemi sing durung pernah ana sadurunge sing kabeh padha kanthi nyata "wedi karo uripe . " [terus maca…]