fitur

Virus "nasionalisme krisis"

Werner Wintersteiner negesake manawa krisis Corona ngandhakake manawa globalisasi saiki ndadekake saling ketergantungan tanpa solidaritas bebarengan. Virus iki nyebar kanthi global, lan mbebayani bakal mbutuhake upaya global, nanging negara-negara kasebut bereaksi karo visi trowongan nasional. Bentenipun, perspektif kewarganegaraan global bakal cocog karo krisis global. [terus maca…]