Mratelakake panemume

Saka Darurat nganti Darurat

David Korten negesake manawa COVID-19 minangka kesempatan sing durung pernah ana sadurunge kanggo mikir maneh kepiye kapercayan, nilai, lan institusi sing mbentuk hubungan kita. Kita bisa nggawe donya sing cocog kanggo kabeh wong utawa ngadhepi masa depan sing ora bisa digunakake kanggo sapa wae. [terus maca…]

Warta & Sorotan

Sinau saka Bedane: Perubahan Iklim lan COVID-19

Bedane lan kamiripan ing antarane masalah COVID-19 lan perubahan iklim sing disinari ing artikel iki dening Úrsula Oswald Spring ngganggu pandangan dunia sing holistik, planet lan ekologis sing bisa dadi basis kanggo sinau kanggo jagad sing anyar sing didhasarake ing martabat manungsa lan diwujudake liwat sosial lan keadilan lingkungan.  [terus maca…]