Quotes

Pendhidhikan kanggo Transformasi

"Kepiye carane sinau sing anyar? Amarga utopia kanthi definisi 'anyar,' 'durung,' 'liyane,' manungsa bakal bisa tumindak kanthi cara sing ora bisa nggawe kita bali menyang urutan sing lawas yen mung nggatekake sinau. Pikirane babagan transformasi kesadharan sing dikepengini minangka proses sejarah sing ora bisa dilalekake, mula kita ora sinau disiplin sing angel sing bakal ndadekake transformasi bisa ditindakake. ” - Elise Boulding [terus maca…]