Wulan: Desember 2019

Pendhidhikan kanggo Transformasi

"Kepiye carane sinau sing anyar? Amarga utopia kanthi definisi 'anyar,' 'durung,' 'liyane,' manungsa bakal bisa tumindak kanthi cara sing ora bisa nggawe kita bali menyang urutan sing lawas yen mung nggatekake sinau. Pikirane babagan transformasi kesadharan sing dikepengini minangka proses sejarah sing ora bisa dilalekake, mula kita ora sinau disiplin sing angel sing bakal ndadekake transformasi bisa ditindakake. ” - Elise Boulding

Nyebar winih katentreman ing Ukraina

Ing 21-23 November ana lokakarya kursus 'Budaya Lingkungan Apik', sing ditindakake ing lembaga pendhidhikan ing Ukraina. Acara iki diatur bebarengan karo Menteri Pendidikan lan Ilmu Ukraina saka Pusat Integrasi lan Pengembangan LSM kanggo Informasi lan Riset.

Institut Penelitian Kunjungan Institut Kroc 2020-2021

Saben taun, Program Fellows Penelitian Kunjungan Institut Kroc nggawa sarjana luar biasa sing fokus ing riset perdamaian ing Universitas Notre Dame sajrone semester utawa taun akademik lengkap. Aplikasi kanggo taun akademik 2020-21 mbukak. Tenggat wektu aplikasi: 1 Januari 2020.

Gulung menyang Top