Mratelakake panemume

Kepiye Gandhi bisa mbantu Gen Z

Pemotretan anyar ing AS minangka tandha masalah sing saya rame ing saindenging jagad. Kaya kedadeyan kekerasan liyane sing padha ing sejarah pungkasan, para pelaku umure 20-an, anggota Gen Z. Akeh banget wong enom ing saindenging jagad sing tundhuk kekerasan, korban lan pelaku. [terus maca…]

Research

Apa sing bisa nyegah panganiaya bocah ing Afghanistan? Temokake intervensi pendidikan perdamaian adhedhasar sekolah ing Afghanistan

Makalah iki nyritakake asil evaluasi pendhidhikan perdamaian adhedhasar sekolah lan intervensi adhedhasar komunitas kanggo ngganti norma lan praktik sosial sing mbebayani sing ana gandhengane karo gender lan panggunaan kekerasan ing resolusi konflik, sing ditindakake ing Afghanistan kanthi tujuan nyuda kekerasan nglawan lan antarane bocah. [terus maca…]

Mratelakake panemume

Reparasi Minangka Prajanjian Perdamaian

Artikel kaping pisanan ing seri enem bagean iki nerangake manawa perang narkoba lan kemlaratan sejatine dadi perang tumrap wong, nggawe kasus kasebut kanggo reparasi minangka cara kanggo perdamaian. Artikel mbesuk bakal nemokake inisiatif pendhidhikan nasional sing ngajar warga enom babagan sejarah sejatine AS minangka negara lan ndhidhik perdamaian tinimbang perang. [terus maca…]