Wulan: Februari 2018

Nemtokake Masculinity ing Afghanistan

Prilaku kasar lan agresif - khususe saka nom-noman lanang - wis dadi norma sing ditrima kanggo masarakat Afghanistan. Ringkesan Damai iki nyimpulake temuan awal proyek pilot kanggo menilai pengaruh konflik lan kekerasan puluhan taun tumrap para pemuda Afghanistan lan efek upaya mulang wong-wong mau toleransi, maskulinitas sing tentrem, lan resolusi konflik dhasar lan katrampilan nggawe perdamaian.

Kepiye dhasar perdamaian mbantu bocah-bocah sekolah ngerti konflik (Inggris)

Nindakake langkah-langkah cilik kanggo ngerti pengaruh konflik minangka salah sawijining katalis utama ing inisiatif sing digawe dening Tim Tim Parry Johnathan Ball Foundation kanggo Perdamaian. Program kasebut, Steps Small, diluncurake sawise bocah lanang loro sing tiwas tanggal 20 Maret 1993, nalika loro bom IRA njeblug ing Warrington.

Yayasan Adyan kanggo nampa Bebungah Perdamaian Niwano

Yayasan Perdamaian Niwano bakal menehi Hadiah Perdamaian Niwano kaping 35 kanggo Yayasan Adyan ing Libanon minangka pengakuane layanan terus kanggo pembangunan perdamaian global, utamane pangembangan program kanggo bocah lan pendidik sing menehi pandhuan kanggo perdamaian lan rekonsiliasi kanggo wong-wong sing kena pengaruh Perang Siria.

Sadurunge Pembantaian ing Sekolah sing Dijenengi Kanggo Dheweke, Marjory Stoneman Douglas Ana Nalika RUU Brady Ditandatangani

Sekolah Florida ing ngendi siswa sing diusir merjaya 17 wong nganggo bedhil nyerang nalika Dina Valentine diarani dadi juara lingkunganisme, hak pilih wanita lan hak-hak sipil sing nampa Medali Kebebasan Presiden nalika umur 103. Dina sing padha ing taun 1993 nalika Marjory Stoneman Douglas nampa medali saka Presiden Bill Clinton ing Gedung Putih, dheweke diundang kanggo nyekseni penandatanganan RUU Brady, sing nggawe pemeriksaan latar mburi federal kanggo sing pengin tuku senjata api.

JROTC, Indoktrinasi Militer lan Pelatihan Pembunuh Misa

Sawetara ing Amerika wis nyambungake titik antarane indoctrasi militèr lan instruksi senjata api ing tangan siji, lan kecenderungan kanggo latihan massa pembunuh, apa kejahatan sing dilakokaké minangka prajurit enlist ing kekejaman ing luar negeri utawa ing sekolah-sekolah Amerika.

Rotary Peace Fellowship - nelpon aplikasi

Yayasan Rotary saiki nampa aplikasi kanggo Beasiswa Rotary Peace Fellowship 2019 sing wis dibiayai kanthi lengkap kanggo entuk gelar master utawa sertifikat pengembangan profesional ing studi perdamaian lan konflik.

Gulung menyang Top