Laporan Kegiatan

Para pemuda Gambia melu promosi perdamaian, pembangunan berkelanjutan lan Kewarganegaraan Global

Saka 3 nganti 8 Juli 2017, Komisi Nasional Gambian kanggo UNESCO nglumpukake luwih saka 200 wong enom saka kabeh wilayah ing negara kasebut lan para gurune, kanggo latihan sajrone seminggu ing ngendi para peserta nggunakake Proklamasi sing nimbali organisasi pemuda lan pejabat nasional kanggo tumindak sing milih integrasi Pendidikan Kewarganegaraan Global lan Pendidikan kanggo Pendidikan Berkelanjutan menyang sistem pendidikan. [terus maca…]

Publications

Buku Anyar: "Penghormatan, Penghinaan, lan Teror Campuran Eksplosif - Lan Kepiye Kita Bisa Ngatasi Karo Martabat"

Kanthi buku iki, Evelin Lindner ngajak kita ngakoni kesempatan bersejarah sing gedhe banget sing mbukak nalika kita mbebayani. Nggoleki riset suwene 40 taun ing dalan pribadine kanthi global, dheweke ngajak kita tumindak kanggo mulihake lan nambah kesehatan tatanan sesambetan manungsa, negesake kabutuhan nylametake kerja sama sing saling ngurmati.  [terus maca…]

Warta & Sorotan

Hadiah Perdamaian Luksemburg 2017 ngurmati upaya Pendidikan Damai sing Luar Biasa saka UWC

Para aktivis perdamaian saka saindenging jagad dianugerahi Hadiah Perdamaian Luxemburg taunan kaping enem tanggal 30 Juni ing Luxemburg. Penghargaan Pendidikan Perdamaian sing Luar Biasa diwenehake kanggo United World Colleges kanggo gerakan pendhidhikan kanthi misi "supaya pendidikan dadi kekuwatan kanggo nggabungake masarakat, bangsa, lan budaya kanggo perdamaian lan masa depan sing berkelanjutan." [terus maca…]