Ulasan buku

Tinjauan buku: Ngerti budaya perdamaian

"Ngerti budaya perdamaian," disunting dening Rebecca L. Oxford, minangka volume ing seri Information Age Press: Peace Education, disunting dening Laura Finley & Robin Cooper. Tinjauan iki, ditulis dening Sandra L. Candel, minangka salah sawijining seri sing diterbitake bebarengan karo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan In Factis Pax: Jurnal Pendidikan Damai lan Keadilan Sosial kanggo promosi beasiswa pendidikan perdamaian. [terus maca…]

Kesempatan dana

Panjaluk Aplikasi: Beasiswa Pembelajaran Tenaga Pemuda kanggo Maju Dhasar Bukti kanggo Pangembangan Pemuda Positif Jender-Transformatif

Nggawe Cents Internasional miturut kontrak sing diunggahake dening United States Agency for International Development (USAID), YouthPower Learning ngluncurake panjalukan aplikasi: "Beasiswa Belajar PowerPower kanggo Maju Pangkalan Bukti kanggo Pengembangan Pemuda Positif Gender-Transformatif." Tenggat wektu aplikasi: 13 April 2017. [terus maca…]

Warta & Sorotan

Keamanan, pendhidhikan sing penting kanggo pembangunan perdamaian - Menteri Pendidikan (Nigeria)

Menteri Pendidikan, Malam Adamu Adamu, ujar manawa ningkatake keamanan lan pendhidhikan manungsa penting banget kanggo pambangunan perdamaian lan mung bisa dipikolehi liwat upaya kolektif para pemangku kepentingan. "" Lawan latar mburi iki, Menteri Pendidikan Federal nganggep serius babagan masalah pendidikan bocah Nigeria. Dheweke minangka blok perdamaian ing masyarakat lan masa depan kita. ”

[terus maca…]