virtual-book-club-reardon
Penggalangan Dana Klub Buku Virtual
Maret 2022
gabung3-2
Gabung & Nyokong Kampanye!
pemetaan-perdamaian-ed-banner-GCPE
PENDAFTARAN PENDIDIKAN DAMAI
koneksi-corona-slider
CORONA
Sambungan:
learning
kanggo
gawe anyar
donya
Anggota Institusi / Anggota Koalisi

"Melu Kampanye iku penting banget kolaborasi lan kontribusi bebarengan kanggo ndandani budaya panganiaya ing budaya saka dialog lan katentreman. "
- Asosiasi Riset Perdamaian Spanyol (AIPAZ)

peace-ed-clearninghouse-slider
Clearinghouse Pendidikan Perdamaian
Geser GCPE-Pratelan

Pernyataan Kampanye: "Budaya perdamaian bakal ditindakake nalika warga ing jagad ngerti masalah global; duwe katrampilan kanggo ngrampungake konflik kanthi konstruktif; ngerti lan urip miturut standar internasional babagan hak asasi manungsa, jenis kelamin lan kesetaraan ras; ngapresiasi keragaman budaya; lan ngurmati integritas Bumi. Sinau kaya ngono ora bisa digayuh tanpa pendhidhikan kanthi disengaja, berkelanjutan lan sistematis. ”

panah sadurungé
panah sabanjure

LATEST

Warta & Sorotan

Penghormatan kanggo Uskup Desmond Tutu

Apa sing bisa dadi indikator sing luwih jelas babagan nilai-nilai sing ngemot Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian tinimbang Uskup Tutu sing gabung karo pendiri, Magnus Haavelsrud lan Betty Reardon ing panel perdana ing Konferensi Den Haag ing 1999? Desmond Tutu minangka perwujudan saka prasetya sing kuat kanggo perdamaian sing dikarepake para pendidik perdamaian. [terus maca…]

Bintang

Sambungan Corona

Warta & Sorotan

Krisis Senyawa: Corona ing Zona Konflik

Artikel sadurunge ing seri Koneksi Corona utamane fokus ing ketidakadilan lan disfungsi struktur global sing wis kabukten bisa ditrapake dening pandemi kasebut. Ing artikel iki, kita narik perhatian para pendhidhikan perdamaian manawa kasunyatan COVID nggawe akeh ketidakadilan kasebut dadi luwih parah. [terus maca…]

Melu kampanye

Kalender Global

KURIKULER GRATIS

Pratelan & Tujuan Kampanye

Pernyataan Kampanye:
"Budaya perdamaian bakal bisa digayuh nalika warga jagad ngerti masalah global; duwe katrampilan kanggo ngrampungake konflik kanthi konstruktif; ngerti lan urip miturut standar internasional babagan hak asasi manungsa, jenis kelamin lan kesetaraan ras; ngapresiasi keragaman budaya; lan ngurmati integritas Bumi. Sinau kaya ngono ora bisa digayuh tanpa pendhidhikan kanthi disengaja, berkelanjutan lan sistematis. ”   

Tujuan Kampanye
Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian ngupayakake budaya perdamaian ing komunitas-komunitas ing saindenging jagad. Iki nduweni rong tujuan:

1. Kaping pisanan, kanggo nggawe kesadharan umum lan dhukungan politik kanggo ngenalake pendhidhikan perdamaian ing kabeh bidang pendidikan, kalebu pendhidhikan non-formal, ing kabeh sekolah ing saindenging jagad.
2. Kapindho, kanggo ningkatake pendhidhikan kabeh guru supaya mulang kanthi tentrem.