Gabung karo Kampanye Global

Gabung karo jaringan global individu lan organisasi sing promosi pendidikan perdamaian ing saindenging jagad.

Warta, Riset, & Analisis

Clearinghouse Pendidikan Perdamaian

Clearinghouse Pendidikan Perdamaian

Kalender Global

Global
Calendar

Babagan Kampanye Global

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian (GCPE) diluncurake ing Konferensi Den Haag kanggo Perdamaian ing 1999. Iki minangka jaringan non-formal, terorganisir internasional sing ningkatake pendhidhikan perdamaian ing antarane sekolah, kulawarga, lan komunitas kanggo ngowahi budaya kekerasan dadi a budaya tentrem. Kampanye nduweni rong tujuan:

  1. Nggawe kesadharan umum lan dhukungan politik kanggo ngenalake pendhidhikan perdamaian ing kabeh bidang pendidikan, kalebu pendhidhikan non-formal, ing kabeh sekolah ing saindenging jagad.
  2. Kanggo ningkatake pendhidhikan kabeh guru kanggo mulang perdamaian.

Warta Paling Anyar, Riset, Analisis & Sumber Daya

Pemetaan Pendidikan Perdamaian

"Pemetaan Pendidikan Perdamaian" minangka inisiatif riset global sing dikoordinir dening GCPE. Iki minangka akses terbuka, sumber online kanggo peneliti pendidikan perdamaian, donor, praktisi, lan pembuat kebijakan sing nggolek data babagan upaya pendidikan perdamaian formal lan non-formal ing negara-negara ing saindenging jagad kanggo ngembangake perdamaian adhedhasar kontekstual lan adhedhasar bukti. pendidikan kanggo ngowahi konflik, perang, lan kekerasan. 

Direktori Global

Ing endi Sinau Pendidikan Perdamaian

Wong Damai Ed

Wong Pendhidhikan Perdamaian

bibliography

Bibliografi Pendidikan Perdamaian

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:
Gulung menyang Top