Yksityisyytesi on meille tärkeää. Maailmanlaajuisen rauhankoulutuskampanjan käytäntö on kunnioittaa yksityisyyttäsi kaikilla tiedoilla, joita voimme kerätä sinulta verkkosivustollamme www.peace-ed-campaign.org.

Voimaantulopäivä: Voi 25, 2018

Rauhankasvatuksen maailmanlaajuinen kampanja ("me", "me" tai "meidän") ylläpitää Peace-ed-campaign.org -sivustoa ("palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä valintoja.

Käytämme tietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole määritelty toisin, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, joihin pääsee osoitteesta pcdnetwork.org

Määritelmät

palvelu

Service on Peace-campaign.org -sivusto, jota ylläpitää Global Campaign for Peace Education

Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan elävää yksilöä koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussa tai jotka todennäköisesti tulevat meidän hallussamme).

Käyttötiedot

Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).

keksit

Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka tallennetaan laitteeseesi (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen).

Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojenkäsittelylaite (tai palveluntarjoaja) tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tiedot tietojenkäsittelylaitteen puolesta.

Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojen käsittelemiseksi tehokkaammin.

Tiedot (tai käyttäjä)

Tietojen aihe on jokainen elävää henkilöä, joka käyttää Palveluaan ja joka on Henkilötietojen alainen.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Käyttötiedot sivuston vierailijoille

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käyttämisestä ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun sivuja, vierailunneaikaa ja -aikaa, kyseisille sivuille kulkevaa aikaa, ainutlaatuista laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Kommentit

Kun kävijät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa näkyvät tiedot sekä kävijän IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagenttijonon roskapostin tunnistamiseksi. Käyttäjät voivat myös halutessaan lähettää kommentteja käyttämällä sosiaalisen median tilejä. Ota yhteyttä sosiaalisen median foorumiin heidän tietosuojakäytäntönsä suhteen.

Uutiskirjeiden tilaajille

Jos olet tilannut minkä tahansa uutiskirjeemme tai jos olet verkkosivustomme jäsen (voit kirjautua sisään), on hyvät mahdollisuudet saada meiltä sähköpostia.

Lähetämme sinulle vain sähköposteja, jotka olet kirjautunut vastaanottamaan tai jotka koskevat sinulle tarjoamiasi palveluita.

Lähetämme sinulle sähköposteja käyttämällä antamaasi nimeä ja sähköpostiosoitetta. Sivustomme myös kirjaa IP-osoitteen, jota käytit rekisteröityessäsi palveluun estääkseen järjestelmän väärinkäytökset.

Tämä sivusto voi lähettää sähköposteja Send Grid -lähetyspalvelun kautta. Tämän palvelun avulla voimme seurata sähköpostien avauksia ja napsautuksia. Käytämme näitä tietoja uutiskirjeidemme sisällön parantamiseen. Katso Send Gridin tietosuojakäytäntö: https://sendgrid.com/policies/privacy/

Mitään tunnistettavia tietoja ei muuten seurata tämän verkkosivuston ulkopuolella, lukuun ottamatta sähköpostiosoitetta.

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Sijaintimaa
  • organisaatio
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voit kieltäytyä vastaanottaa mitään tai kaikki nämä viestit meiltä milloin tahansa seuraamalla lähettämässämme sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu]

Evästeiden tietojen seuranta

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Globaalissa rauhankoulutuskampanjassa kerätyt tiedot käytetään eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoamaan käyttäjätukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia
  • Antaa sinulle uutisia, resursseja ja tapahtumistietoja (kun suostut tilaamaan uutiskirjeen), ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä milloin tahansa seuraamalla lähettämässäsi sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu]

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

Jos olet Euroopan talousalueelta (EEA), PCDNetwork, LLC: n oikeusperusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käytölle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja erityisestä kontekstista, jossa keräämme niitä.

Rauhankasvatuksen maailmanlaajuinen kampanja voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus sinun kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on oikeutettujen etujemme mukaista, eikä oikeutesi korvaa sitä
  • Maksun käsittelyyn
  • Noudattaa lakia

Tietojen säilyttäminen

Rauhankoulutuksen maailmanlaajuinen kampanja säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja lainmukaisten sopimusten ja käytäntöjen noudattamiseksi.

Globaalissa rauhankasvatuskampanjassa säilytetään myös käyttötietoja sisäisiin analyyseihin. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään palvelun turvallisuuden parantamiseen tai palvelun toimivuuden parantamiseen tai meitä on laillisesti velvoitettu säilyttämään nämä tiedot pidempään.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsitellään siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

Globaalissa rauhankoulutuskampanjassa toteutetaan kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei ole olemassa riittäviä valvontatoimia. mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojesi turvallisuus.

Tietojen luovuttaminen

Tieto lainvalvonnasta

Tietyissä olosuhteissa maailmanlaajuinen rauhankoulutuskampanja voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietosi, jos niin vaaditaan laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuin tai valtion virasto) päteviin pyyntöihin.

Lakisääteiset vaatimukset

Rauhankasvatuksen maailmanlaajuinen kampanja voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa maailmanlaajuisen rauhankoulutuskampanjan oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Tietosuojan oikeudet yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR)

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Maailmanlaajuisen rauhankoulutuskampanjan tavoitteena on toteuttaa kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. .

Jos haluat saada tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja jos haluat, että ne poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu]

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, joita meillä on. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää poistamaan henkilötietojasi tilattujen uutiskirjeiden linkkien kautta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota meihin yhteyttä auttaaksemme sinua

[sähköposti suojattu]

Oikeus oikaisua. Sinulla on oikeus oikaista tiedot, jos tiedot ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.

Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinulle jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytössä olevassa muodossa.

Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun PCDNetwork, LLC luottaa suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa Euroopan talousalueen (EEA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuraamaan ja seuraamaan palvelumme käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa.

Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScript-palvelun (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsista vierailujen toiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaehtojen verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Maksut

Keräämme lahjoitukset turvallisesti verkkosivustoltamme käyttämällä kolmansien osapuolten maksujen käsittelypalveluita (esim. Maksuprosessoreita).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi yksityiskohtia. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksuprosessoreille, joiden henkilötietojesi käyttöä säätelevät heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n määrittämiä standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on yhteinen tuotemerkki kuten Visa, Mastercard, American Express ja Discover. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessoriemme kanssa työskentelemme ovat:

Me maksamme

Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa https://go.wepay.com/privacy-policy 

Linkkejä muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Sähkopostilla: [sähköposti suojattu]
  • Käymällä tällä sivulla verkkosivustollamme: https://www.peace-ed-campaign.org/contact/