Προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Είναι η πολιτική της Παγκόσμιας Εκστρατείας για την Ειρήνη Εκπαίδευση να σέβεται το απόρρητό σας σχετικά με τυχόν πληροφορίες που ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς στον ιστότοπό μας, www.peace-ed-campaign.org.

Ημερομηνία ισχύος: 25 Μαΐου 2018

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση («εμείς», «εμείς» ή «μας») διαχειρίζεται τον ιστότοπο Peace-ed-campaign.org (η «Υπηρεσία»).

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, αποδέχεστε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, προσβάσιμοι από το pcdnetwork.org

Ορισμοί

Υπηρεσία

Η υπηρεσία είναι ο ιστότοπος Peace-ed-campaign.org που διαχειρίζεται η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες είτε βρίσκονται στην κατοχή μας είτε είναι πιθανόν να τεθούν στη διάθεσή μας).

Χρήση Δεδομένων

Τα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε προέρχονται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή των Υπηρεσιών (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

Cookies

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

Επεξεργαστές δεδομένων (ή παροχείς υπηρεσιών)

Επεξεργαστής δεδομένων (ή πάροχος υπηρεσιών): κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

Υποκείμενο δεδομένων (ή χρήστης)

Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Δεδομένα χρήσης για επισκέπτες ιστότοπων

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας ("Δεδομένα χρήσης"). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να δημοσιεύσουν σχόλια χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συμβουλευτείτε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για την πολιτική απορρήτου τους.

Για συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων

Εάν έχετε εγγραφεί σε κάποιο από τα ενημερωτικά δελτία μας ή εάν είστε μέλος του ιστότοπού μας (μπορείτε να συνδεθείτε) υπάρχει μια καλή πιθανότητα να λάβετε email από εμάς.

Θα σας στείλουμε μόνο email που έχετε εγγραφεί για να λάβετε ή που αφορούν τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Για να σας στείλουμε email, χρησιμοποιούμε το όνομα και τη διεύθυνση email που μας παρέχετε. Ο ιστότοπός μας καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία για την αποφυγή κατάχρησης του συστήματος.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να στείλει email μέσω της υπηρεσίας αποστολής Grid Send. Αυτή η υπηρεσία μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ανοίγματα και κλικ στα email μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο των ενημερωτικών δελτίων μας. Συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του Send Grid: https://sendgrid.com/policies/privacy/

Διαφορετικά, δεν εντοπίζονται αναγνωρίσιμες πληροφορίες εκτός αυτού του ιστότοπου, εκτός από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Διεύθυνση email
  • Ονομα και επίθετο
  • Χώρα τοποθεσίας
  • Οργανισμός
  • Cookie και δεδομένα χρήσης

Μπορείτε να εξαιρεθείτε της λήψης οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [προστασία μέσω email]

Παρακολούθηση δεδομένων cookie

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και τη διατήρηση ορισμένων πληροφοριών.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται επίσης είναι φάρους, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν δεχτείτε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Μπισκότα περιόδου σύνδεσης. Χρησιμοποιούμε cookies συνόδου για να λειτουργήσουμε την υπηρεσία μας.
  • Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:

  • Παροχή και διατήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Να σας ειδοποιήσω για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Για να παρέχει υποστήριξη χρηστών
  • Να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες για να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, πόρους και πληροφορίες εκδηλώσεων (όταν συναινείτε να εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο) εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [προστασία μέσω email]

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση PCDNetwork, LLC για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και από το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση μπορεί να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να κάνουμε μια σύμβαση μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το κάνετε
  • Η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς επεξεργασίας πληρωμών
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν σε - και να διατηρούνται σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς που ισχύουν στη δικαιοδοσία σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και καμία μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν θα πραγματοποιηθεί σε έναν οργανισμό ή μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι. συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη δεδομένων

Αποκάλυψη για την επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την καλή πίστη ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας της Παγκόσμιας Εκστρατείας για την Ειρήνη Εκπαίδευση
  • Για να αποτρέψετε ή να διερευνήσετε πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή η μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι ασφαλής για το 100%. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Τα δικαιώματά σας για την προστασία δεδομένων βάσει του κανονισμού γενικής προστασίας δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Ειρήνη Εκπαίδευση στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων .

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα Προσωπικά Δεδομένα που έχουμε για εσάς και αν θέλετε να διαγραφούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [προστασία μέσω email]

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Όποτε είναι εφικτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων μέσω συνδέσμων που παρέχονται στα ενημερωτικά δελτία που έχετε εγγραφεί. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε

[προστασία μέσω email]

Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.

Το δικαίωμα ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε σας με δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη και συνηθισμένη μορφή.

Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου η PCDNetwork, LLC βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού απαντήσετε σε αυτά τα αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Παροχείς Υπηρεσιών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες τρίτων και άτομα για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Παροχείς Υπηρεσιών"), να παρέχουμε την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελούμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθήσετε να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων ιστού που προσφέρεται από την Google, η οποία παρακολουθεί και αναφέρει την κίνηση του ιστότοπου Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε κάνει τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Όρων απορρήτου της Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

πληρωμές

Συλλέγουμε με ασφάλεια δωρεές από τον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τρίτων για επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ή θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους επεξεργαστές πληρωμών τρίτου μέρους των οποίων η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων διέπεται από την Πολιτική απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που καθορίζει το PCI-DSS όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Ασφάλειας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μαρκών όπως οι Visa, Mastercard, American Express και Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών πληρωμής.

Οι επεξεργαστές πληρωμών με τους οποίους δουλεύουμε είναι:

Περάσαμε

Η Πολιτική Απορρήτου τους μπορεί να προβληθεί στο https://go.wepay.com/privacy-policy 

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω από την ηλικία του 18 ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία του 18. Αν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της "ημερομηνίας ισχύος" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Με e-mail: [προστασία μέσω email]
  • Επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό μας: https://www.peace-ed-campaign.org/contact/